I Tinghuset viser SEAS-NVE fiberteknologiens mange muligheder. Det betyder, at borgere, institutioner, erhvervsliv og andre interesserede kan benytte husets digitale faciliteter til undervisning, kulturoplevelser og til at udvikle og producere forskellige materialer til virksomheder – f.eks. video og grafisk materiale.

Mens private bredbåndsforbindelser ofte er for små, kan den man i Tinghuset boltre sig i medieværkstedet, i videnscenteret eller konferencesalen, hvor installationerne understøttes af SEAS-NVEs lynhurtige fiberbredbånd.

Digitalisering af samfundet er i gang. Det bliver mere og mere almindeligt at det offentliges service, bankforretninger, handel og underholdning sker over internettet.

Snart kommer digital undervisning, sundhedsløsninger og oplevelser på nettet til at betyde endnu mere, specielt i områder der har langt til nærmeste uddannelsesinstitution, sygehus eller biograf.

I Tinghuset vil SEAS-NVE med fiberbredbåndet og de moderne, digitale teknologier lade brugerne afprøve de nye muligheder og høre borgernes vurdering af digitaliseringen af St. Heddinge. Se mere på www.SEAS-NVE.dk.