Stevns Erhvervsråd har til huse i Tinghuset. Erhvervsrådet er en forening stiftet af det private erhvervsliv på Stevns med det formål at styrke erhvervsudviklingen på Stevns og forbedre vilkårene for det lokale erhvervsliv. Og med støtte fra Stevns Kommune arbejder rådet på at styrke virksomhederne på Stevns, så de kan skabe økonomisk vækst og arbejdspladser.

Da Tinghuset er udstyret med de nyeste it-faciliteter og den nyeste teknologi til reduktion af energiforbrug, fungerer huset samtidig som et teknologisk udstillingsvindue, hvor virksomheder kan hente inspiration til grønne løsninger. Det er kommunens såvel som erhvervsrådets håb, at denne inspiration kan bidrage til at skabe ny vækst på Stevns.

Stevns Erhvervsråd hjælper også gerne de lokale virksomheder med at udnytte de muligheder, som Tinghuset giver for at fremvise virksomhedernes grønne produkter og løsninger for eksempel inden for bygge- og anlæg og rådgivning. I Tinghuset vil der således være præsentationer og workshops for virksomheder, der arbejder med energi og højteknologiske produkter.
Læs mere om Stevns Erhvervsråd på www.stevnserhvervsraad.dk